ЩДК увага

21 лютого відбувся другий етап чемпіонату КДПУ зі спортивної версії «Що? Де? Коли?», який проходив у межах Всеукраїнського турніру на запитання інтелектуального клубу BrainHub.

 

ЩДК команда

У грі другого етапу взяли участь чотири команди: «Дивізія Галичина», «Синергія», «Ліга Справедливості», «Космодесант». Приємно відзначити, що цього разу до студентської гри долучилась і команда школярів, зокрема, гравці «Синергії» представляють шкільний колектив Криворізького Центрально-міського ліцею.

Етап завершився з наступними результатами:

1

«Ліга Справедливості»

2

«Дивізія Галичина»

3

«Космодесант»

4

«Синергія»

Команду організаторів від КДПУ представляють Юрій Чирва, Павло Мерзлікін та Ольга Дейнега, що свідчить про готовність викладацько-студентського складу працювати над розвитком інтелектуального потенціалу криворізької молоді.

«Приємною новиною стало те, що традиція організації  “Що?Де?Коли?” викладачами та студентами разом не полишила нас і на другому етапі. Мене тішить зацікавленість грою не лише майбутніх педагогів, а й школярів», – коментує важливість турніру представниця команди організаторів Ольга Дейнега.

ЩДК Дейнека

Попереду ще три тури, які пройдуть до кінця навчального року.  Після цього будуть визначені переможці університетського та всеукраїнського чемпіонатів.

Про всі деталі незабаром у наших оголошеннях. Слідкуйте за анонсами.

Нагадуємо, що за результатами першого етапу гри перше місце посіла команда «Космодесант», з результатом в 12 вірних відповідей. Загалом турнір покликаний до розвитку інтелектуального потенціалу студентської молоді та побудови дружніх стосунків між факультетами, оскільки команди мають у своєму складі представників різних факультетів.


 

4127
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30