Ф 1

Днями студенти Криворізького педагогічного взяли участь у першому етапі чемпіонату КДПУ зі «Що? Де? Коли?» з питаннями від BrainHub. Проведення інтелектуальних ігор у КДПУ є славна традиція, але ця подія цікава тому, що КДПУ став першим закладом Кривого Рогу, що долучився до чемпіонату України «Що? Де? Коли?» від BrainHub, який стартував цієї осені. 

Метою проекту BrainHub є популяризація інтелектуальних ігор серед студентської та учнівської молоді. Чемпіонат складається з шести ігор, що проходять протягом навчального року. За результатами цих ігор визначаються чемпіони навчальних закладів та чемпіон України. Ігри проходять синхронно на базі кількох навчальних закладів. Гра складалася з трьох турів по 12 питань за стандартними правилами спортивної версії “Що? Де? Коли?”. Наразі до чемпіонату приєдналися університети Києва й Одеси та понад півсотні студентських команд, але географія з кожним етапом розширюється. 

У КДПУ гра «Що? Де? Коли?» відбулася 28 листопада. До організації активно долучилися як викладачі, так і студенти. А участь в інтелектуальній грі взяли чотири команди університету:

- фізико-математичний факультет  – «Космодесант»: Пірогов Владислав, Підопригора Станіслав, Мельник Андрій, Жигалов Олег, Ковальова Наталія, Бока Любов;

Космодесант

- збірна команда факультетів – «Лига справедливості»: Лоцанс Володимир, Стадник Ярослав, Бондаренко Михайло, Орел Євгеній, Сущенко Єгор, Страту Максим;

Лига справедливости


- факультет географії, туризму та історії : «Легіон 'Галичина'»: Шишка Руслан, Корнієнко Сергій, Орел Давид, Рудаєв Микола, Чижик Дмитро, Сазонов Михайло;

Легіон Галичина

- факультет іноземних мов та фізико-математичний факультет: «Пиксели»:  Сліпченко Микола, Караповський Станіслав, Михайлюта Антон, Братчик Марина, Бондаренко Євгенія, Тігнян Анастасія.

Пиксели

Як передбачено проектом від BrainHub, локальні ігри зарахуються як участь команд у третьому етапі відкритого студентського чемпіонату Україні зі «Що? Де? Коли?».  Вже маємо перші результати. Перше місце з результатом 12 балів здобула команда фізико-математичного факультету «Космодесант». Інші результати криворізьких команд наведені в таблиці.

Перший етап ЩДК

 

Турнірні таблиці інших навчальних закладів та чемпіонату України можна переглянути на сторінці проекту: https://www.facebook.com/StudBrainHub/

Це лише перший етап чемпіонату «Що? Де? Коли?». Незабаром  відкриється набір команд на наступну гру, що відбудеться після Нового Року. Всі охочі і талановиті можуть приєднатися до гри найкращих інтелектуалів Україні. Попереду ще три тури, які пройдуть до кінця навчального року.  Після цього будуть визначені переможці університетського та всеукраїнського чемпіонатів.

Про всі деталі незабаром у наших оголошеннях. Слідкуйте за анонсами.


 

3322
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30