парус хореографи

Криворізький педагогічний університет уже не один рік співпрацює з дитячими оздоровчими таборами з метою проходження літньої педагогічної практики. 5 березня 2018 року у ДК «Металургів» пройшов другий відбірковий тур на роботу у дитячих здравницях.

парус журі

На цьому етапі перед студентами постало непросте завдання, а саме демонстрація своїх здібностей. Кандидатів оцінювало суворе, проте справедливе журі: начальник культурно-дозвільного центру ДК «Металургів» Олена Кравченко, режисер-постановник культурно-дозвільного центру ДК «Металургів» Терещенко Наталя, вихователь – культорганізатор Алека Ігор Андрійович, директори ДОТ Рогаль Андрій Миронович і Добровольська Ольга В'ячеславівна, заступник голови комісії молодіжної політики культурно-масової та спортивної роботи профкома ПАТ "АрселорМіталл Кривий Ріг" Петрига Лариса Леонідівна.

У другому відборі брали участь студенти з різних факультетів, які показали справжнє сузір’я талантів. Найактивнішими виявилися природничий факультет, факультет іноземних мов та факультет мистецтв. Співи, танці, виставка картин та справжнє хімічне шоу – усе це є відображенням душі кожного. Хлопці та дівчата не тільки яскраво себе проявили, а й здивували вимогливих суддів.

парус хімія

Студент природничий факультету Волознев Анатолій ділиться своїми враженнями: «Я дуже хочу поїхати до табору тому, що для мене це  чудова практика спілкування з дітьми. Мій номер – це коротке хімічне шоу, яке складається з трьох дослідів. Саме цим виступом я хочу показати, що наука є і може бути цікавою».

Свої результати кандидати дізнаються протягом двох днів за номером телефону, зазначеному у резюме. Претенденти, які успішно пройшли співбесіду та творчий конкурс, запрошуються 16 березня 2018 в 16.00 в ДК «Металургів» на святкове відкриття літнього оздоровчого сезону у дитячих таборах «Парус» та «Буревісник».

парус художники

Як писав Василь Ключевський: «Талант – іскра Божа, якою людина зазвичай спалює себе, висвітлюючи цією власною пожежею шлях іншим». Справді, наші студенти розпалили маленький вогник, який згодом подарують дітям.

Нагадаємо, що на початку лютого відбулась зустріч з адміністрацією  ДОТ «Парус» і ДОТ «Буревісник»


 

4211
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31