shtelmah010219 1

23 січня 2019 року заслужений журналіст України, керівник авторської Школи молодого журналіста «На крило» Володимир Штельмах опублікував статтю в міжнародному громадсько-політичному тижневику «Дзеркало тижня». У своєму дописі автор згадав і наш Криворізький державний педагогічний університет.

shtelmah010219 1

Фото із зустрічі В. В. Штельмаха зі студентами-соціологами

Володимир Штельмах у «Дзеркалі тижня» розповідає про свою школу журналістського життя, етапи розквіту та занепаду провідних митців слова, які завжди були поруч із ним. Йдеться в дописі й про розвиток журналістської справи в нашому місті. Саме в цьому контексті автор говорить про нову спеціальність педагогічного «Соціологія масових комунікацій, журналістики та реклами».

Нагадаємо, що в жовтні 2018 року заслужений журналіст України зустрічався зі студентами-соціологами КДПУ. Володимир Васильович розповів здобувачам медійного фаху про особливості й важливість журналістської діяльності та поділився власним секретом успіху.

shtelmah010219 2

Фото із зустрічі В. В. Штельмаха зі студентами-соціологами

У тижневику «Дзеркало тижня» Володимир Штельмах зазначає: «Чи повною мірою студенти, і насамперед їхні викладачі й керівники, використовують це багатство контакти з журналістською елітою? Бо що може бути кориснішим, аніж спілкування з майстром? То нехай імпульсом стане ось ця зустріч поколінь у самому серці освітньої журналістики України».

Криворізький педагогічний приєднується до цих слів. Наші викладачі постійно організовують для студентів зустрічі з провідними медійниками, екскурсії до редакцій засобів масової комунікації, пропонують різноманітні творчі завдання на базі прес-центру університету – все це для того, щоб підготувати справжніх професіоналів, обізнаних у сучасних медійних трендах і свідомих високих стандартів журналістської етики.

Криворізький педагогічний вдячний Володимиру Штельмаху за відкритість у спілкуванні та співпрацю!


 

6769
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок