stud.rada 3

«Що таке студентська рада?» – класичне питання, яке можна почути від наших першачків. І якщо пояснити їм, що це форма студентського самоврядування, яка надає здобувачам вищої освіти певну самостійність, то навряд чи ви ще коли-небудь побачите їх знову.

«Коли я прийшла на перший курс, мною керувала звичайна цікавість, нічого серйозного, і я просто вирішила приєднатись до тієї самої еліти факультету, адже саме так виглядає студентська рада в очах першокурсника. Але з часом моє сприйняття змінилось: я очолила студраду яка стала для мене постійним джерелом натхнення для саморозвитку й великою відповідальністю, навчила швидко ухвалювати рішення таких питань, про існування яких на першому курсі навіть і не здогадуєшся», – поділилася голова студентської ради Катерина Борвинська.

stud.rada 2

Студентська рада діє на кожному факультеті, до її лав можуть долучитися відповідальні, розумні та креативні студенти. Ви отримаєте шанс разом творити, вчитися та розвиватися як особистість, удосконалювати власні лідерські якості!

stud.rada 1

Члени студентської ради докладуть максимум зусиль, щоб допомогти кожному на шляху становлення його чи її особистості. Студрада опікується різними напрямками роботи, які реалізуються через навчальний, соціальний, інформаційний, культурно-масовий, спортивний сектори та сектор зовнішніх зв’язків.

Студентська рада змінює майбутнє та допомагає здійснювати мрії.
Приєднуйтеся до своєї нової студентської родини!
6856
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30