stud.prostir 2

12 лютого 2019 року на художньо-графічному відділенні факультету мистецтв відбулося урочисте відкриття спеціального простору для студентів. Відтепер кожен має можливість поласувати запашною кавою, скуштувати теплу та смачну їжу, а також просто поспілкуватися одне з одним.

stud.prostir 3

Відкриття Студентського простору – це подія, на яку чекала творча молодь. Цю довгоочікувану та хвилюючу мить розділили зі студентами люди, які сприяли реалізації проекту – ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко, голова профспілки Л. В. Бурман, а також викладачі художньо-графічного відділення факультету мистецтв. З теплими словами привітання до присутніх звернувся Ярослав Владиславович: «Дуже важливо, що створення такого простору – це ініціатива студентів. Я радий, що ця ідея втілилась, і щиро сподіваюсь на її подальший успішний розвиток».

Студентський простір – це обладнана кімната для трапези й відпочинку. У вільному доступі для молоді – мікрохвильова піч і водонагрівач для будь-яких потреб. Головна умова  – дотримання прав і обов’язків, з якими студенти ознайомилися заздалегідь.

«Оформлення простору стало результатом спільної творчої роботи студентів і викладачів. Зараз у приміщенні колишнього буфету відкрився простір для приймання їжі та спілкування. Сподіваємося, що результатом відкриття такого місця спільної комунікації стануть нові проекти, а така практика пошириться на інші навчальні приміщення університету», – повідомила Людмила Володимирівна.

stud.prostir 4

До 28 лютого 2019 року Студентський простір працює в тестовому режимі. З понеділка по п’ятницю він працюватиме з 9.00 до 15.30, а протягом заочної сесії зона буде доступна й в суботу з 9.00 до 15.00.

 «Ми намагалися наслідувати кращі європейські культурні традиції, облаштовуючи цей Студентський простір. Була ідея надати приміщення, де студенти мали би можливість поспілкуватися, поїсти або просто випити кави. На засіданні профкому було одностайно ухвалено рішення виділити кошти художньо-графічного відділення на закупівлю всього необхідного. Спільними зусиллями наші викладачі й студенти створили естетичне оформлення кабінету – зробили барні стійкі та дизайнерські банери. Вважаю, що цей проект буде користуватися неабиякою популярністю серед молоді», – наголосила заступник декана факультету мистецтв, кандидат педагогічних наук Л. Ф. Ейвас.

stud.prostir 5

Студентство художньо-графічного відділення залишилось у захваті від такої мультифункціональної зони. Протягом дня молодь активно ділилась своїми враженнями, обговорювала перспективи на майбутнє. Єлизавета Гаркуша зізналась прес-центру: «Я дуже задоволена появою Студентського простору. Студентам необхідно мати місце, де можна спокійно поспілкуватися за горнятком чаю. Харчування дуже важлива складова нашого здоров’я, особливо для представників такої творчої професії, як наша».

Криворізький педагогічний бажає всім смачного чаю, гарних спогадів і теплого спілкування!

6884
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30