studrada220219 1

У Криворізькому педагогічному успішно провадиться волонтерська діяльність. Саме за ініціативи наших волонтерів щорічно організовується низка благодійних заходів.

Члени соціального сектору Студентської ради співпрацюють та отримують допомогу від студентського клубу та профспілкової організації КДПУ.

«На першому курсі, працюючи у соціальному секторі свого факультету, я навіть не здогадувалася, що ця справа стане для мене настільки захоплюючою. Адже ти маєш змогу за покликом серця подавати руку допомоги та відчувати, що робиш справи, завдяки яким цей світ стає хоча б трішки щасливішим. Ми прагнемо залучати якомога більше студентів молодших курсів, адже вони вносять нові та свіжі ідеї до нашого спільного доробку», – поділилася голова соціального сектору, студентка факультету географії, туризму та історії Марина Боєва.

studrada220219 9

Щирі дитячі емоції вдячності щороку надихають наших студентів завдяки проведенню благодійного заходу «Подаруй дитині свято». Члени команди КДПУ відвідують дитячі будинки та різноманітні центри соціально-психологічної реабілітації. Така ініціатива виходить не лише від Студентської ради Університету, а й від соціальних секторів факультетів.

studrada220219 14

Волонтерська команда нашого університету щороку проводить акцію «Подаруй солдату свято», до якої долучається дружня родина Криворізького педагогічного. Учасники акції збирають пакунки з теплими речами, продуктами харчування, медикаментами тощо. Кожен прагне зробити хоча б щось, аби зігріти серце й душу солдата на передовій. Окрім речей першої необхідності громада КДПУ збирається разом і власноруч виготовляє подарунки для наших військовиків, адже не варто забувати про ті звичайні дрібниці, які дарують посмішку навіть у найпохмуріші часи.

За підтримки студентського клубу проводиться й серія заходів проти гендерного насилля.

studrada220219 17

Велика увага приділяється дітям з особливими потребами задля їх активної соціалізації. Щорічно проводяться різноманітні концерти для сонячних дітей, а також організовуються спортивні змагання. Такі заходи викликають великий інтерес не лише у викладачів, а й у студентів, які беруть активну участь у їх підготовці та проведенні.

Волонтерська команда Криворізького педагогічного допомагає формувати толерантне ставлення, повагу й милосердя до людей з особливими потребами.

Члени соціального сектору університету порушують питання про надання матеріальної допомоги малозабезпеченим студентам, пропонують на розгляд Студентської ради пропозиції щодо проведення соціальних акцій, на кшталт збору коштів, речей; організовують такі заходи, як озеленення та прибирання, що сприяють вдосконаленню території Університету; сприяють покращенню умов для навчання й відпочинку.

Долучайтеся до волонтерської діяльності та зробіть цей світ добрішим!!!

7018
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок