excursions250219 4

21-24 лютого 2019 року викладачі й студенти факультету географії, туризму та історії Криворізького педагогічного, а також випускники курсів екскурсоводів на базі університету долучилися до масштабного чотириденного заходу з нагоди Всесвітнього дня екскурсовода.

excursions250219 1

23 лютого вже другий рік поспіль фахівці КДПУ взяли участь у загальноміській «Ярмарці екскурсій». Подія у форматі туристичної виставки привернула неабияку увагу містян – адже для жителів промислової півночі Кривого Рогу, де відбувся захід, тема індустріального туризму є особливо близькою.

excursions250219 2

Активісти криворізького екскурсійного руху – завідувач кафедри фізичної географії, краєзнавства та туризму, доцент, кандидат географічних наук В. Л. Казаков, кандидати географічних наук, доценти кафедри фізичної географії, краєзнавства та туризму І. О. Остапчук і В. С. Пацюк, старший викладач кафедри економічної і соціальної географії та методики викладання О. О. Калініченко, асистент кафедри фізичної географії, краєзнавства та туризму О. А. Матіщук – представили низку екскурсійних об’єктів і маршрутів, а також геологічну виставку з ретельно дібраною експозицією криворізьких каменів, познайомили з власними авторськими екскурсіями й розповіли усім небайдужим до здобуття сучасної освіти про популярні спеціальності Криворізького педагогічного – «Туризм» та «Географію».

excursions250219 3

У рамках святкування Всесвітнього дня екскурсовода відбулася ціла низка туристичних подій: В. Л. Казаков разом з активним діячем міського краєзнавчого руху І. Рукавіциним провів атмосферну вечірню екскурсію Поштовим проспектом, В. С. Пацюк приєдналася до проведення екскурсії «Історія КРЕСівських земель» від знаного криворізького краєзнавця Л. Похитун, свої авторські маршрути представили перші випускники курсів екскурсоводів КДПУ – вони запросили всіх охочих дізнатися більше про славнозвісний Петровський відвал, відвідати інтерактивний «Музей цікавої науки ЗнаНіУМ», завітати до музею історії авіації при Криворізькому коледжі НАУ.

Про подорожі можна говорити й писати нескінченно – тим паче мешканцям «міста довжиною в життя». Нові екскурсійні маршрути переконливо доводять – кожен криворіжець має можливість чи не щодня дізнаватися ще більше про рідне місто, його таємниці й цікавинки, сторінки історії й унікальні природні ландшафти.

7033
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31