hostel 2

Криворізький педагогічний має кілька гуртожитків, кожен із яких на тривалий час стає домівкою для студентів нашого університету.

У кожному гуртожитку успішно діє студентська рада, яка допомагає на належному рівні організувати побут студентства.

Напрямки роботи студентської ради гуртожитків дещо відрізняються від  сфер діяльності студентської ради факультетів. Члени ради гуртожитків залучають мешканців до культурно-масової, спортивної, фінансової, інформаційної та санітарної роботи.

hostel 1

«У студентській раді гуртожитків я працюю вже рік. Рада гуртожитків всю увагу спрямовує на побут студентів. Ми також надаємо допомогу адміністрації гуртожитку у забезпеченні рівних можливостей для поселення та проживання студентів. Мені надзвичайно подобаються напрямки роботи нашої команди, адже вона працює на результат. У  цьому році завдяки адміністрації нам вдалося замінити 16 балконів. Члени студради гуртожитків також опікуються організацією відпочинку: мешканцям гуртожитків, за узгодженням з адміністрацією, дозволено проводити святкові дискотеки», – поділився студент ІІІ курсу факультету дошкільної і технологічної освіти Максим Страту.

Бажаємо студентській раді гуртожитків КДПУ наснаги, втілення задумів
і нових цікавих ідей для розбудови інфраструктури університету!
7114
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок