inf.sektor 1

Інформація та доступ до неї є основою життя суспільства. Не виключенням є й студентська громада Криворізького педагогічного. Інформаційним забезпеченням організації діяльності молоді опікується спеціалізований сектор студентської ради.

Метою діяльності інформаційного сектору є ознайомлення студентської громади КДПУ з майбутніми подіями в житті університету, а також інформування про заходи, які відбулися. Члени сектору ведуть тематичні сторінки в соціальних мережах, працюють над їх популяризацією, залучають нових читачів.

До обов’язків членів сектору входить поширення об’єктивної й достовірної інформації про студентське життя. Працівники інформаційного сектору повідомляють студентство й про можливості, якими може скористатися молодь для саморозвитку й професійного вдосконалення.

inf.sektor 2

«Я обожнюю фотографувати. Фотографія – це мій поклик, і наш університет подарував мені можливість розвиватися у цьому напрямку. У студентській раді я працюю вже третій рік і жодного разу не пошкодував про свій вибір», – поділився голова інформаційного сектору студентської ради КДПУ, студент ІІІ курсу факультету географії, туризму та історії Олександр Васильченко.

В інформаційному секторі працюють відкриті до нового досвіду, творчі особистості, які прагнуть постійно самовдосконалюватися й надавати громаді університету лише достовірну інформацію.

Долучайтеся до лав тих, хто допомагає закарбувати у пам’яті яскраві сторінки студентського життя!

7493
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31