eurotour 1

Під час зимових канікул, з 12 по 19 січня 2020 року, група студентів і викладачів кафедри фізичної географії, краєзнавства та туризму здійснила навчально-методичний тур країнами Європи.

eurotour 2

Навчання під час закордонної подорожі відбувалося за програмою туру «Чарівна Венеціанка» від львівського туроператора «Аккорд-тур» у супроводі досвідченого гіда Анни Каверіної. Групу туристів із двадцяти трьох осіб очолювали зав. кафедри фізичної географії, краєзнавства та туризму, к. геогр. н., доц. В. Л. Казаков та ст. викладач кафедри фізичної географії, краєзнавства та туризму, к. геогр. н. Д. В. Шиян. У подорожі взяли участь першокурсники й третьокурсники спеціальності «Туризм» та двоє студентів спеціальності «Географія».

eurotour 3

«Метою нашої мандрівки стало знайомство з туристичними ресурсами Угорщини, Австрії та Італії і чотирьох видатних туристичних міст Європи – Будапешту, Відня, Верони та Венеції. Студенти отримали важливий практичний досвід: на власні очі побачили тонкощі процесу організації автобусних турів і методику роботи гіда, більше дізналися про сервіси для туристів на маршруті, у готелях та під час екскурсій», - розповів В. Л. Казаков.

eurotour 4

Набуті під час навчально-методичного туру знання стануть міцною основою майбутньої професійної діяльності фахівців із туристичного обслуговування. Бажаємо нашим студентам і викладачам успішного продовження цікавої освітньої практики!

10001
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок