victory170220 2

Молодь Криворізького педагогічного вже не перший рік приєднується до випробувань Всеукраїнських студентських олімпіад із різних дисциплін. Нову перемогу для альма-матер здобула талановита другокурсниця природничого факультету Олександра Кабак, яка 13-14 лютого 2020 року взяла участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Ботаніка».

victory170220 1

Олімпіада проводилася на базі кафедри ботаніки Національного фармацевтичного університету (м. Харків). Суперниками представниць КДПУ – студенток гр. БХ-18 Олександри Кабак і Юлії Голуб – стали 35 кращих студентів із 16 делегацій українських закладів вищої освіти.

victory170220 0

За результатами ІІ етапу олімпіади Олександра Кабак посіла І місце й була нагороджена дипломом І ступеня. «Завдання теоретичного туру були складними, але цікавими, а під час практичного туру учасники отримали можливість застосувати набуті вміння й навички для проведення досліджень з ботаніки та екології», – розповідає переможниця.

victory170220 3

17 лютого учасниць Всеукраїнської олімпіади вітала дружня громада кафедри ботаніки та екології. О. Кабак і Ю. Голуб ділилися зі студентами й викладачами враженнями від інтелектуальних змагань, із задоволенням згадували гостинний прийом організаторів заходу, екскурсії університетом і містом, спілкування з харківськими колегами й студентами інших ЗВО країни.

Криворізький педагогічний приєднується до привітань
і бажає нашим студентам нових блискучих перемог!

10202
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок