zahyst05201

У зв’язку з відсутністю аудиторних занять в умовах карантину, студенти Криворізького педагогічного завершують навчальний рік в онлайн-режимі. Одним із етапів освітнього процесу є підготовка й захист курсових робіт. Як це відбувалося на кафедрі економічної і соціальної географії та методики її навчання дізнався прес-центр.

zahyst05202

Наприкінці квітня – на початку травня студенти географічних спеціальностей факультету географії, туризму та історії розпочали захист своїх курсових робіт. Відповідно до вимог карантинних обмежень це відбувається у віддаленому режимі на платформі відеоконференцій Zoom.

zahyst05203

Тематика представлених результатів студентських досліджень широка й різноманітна. Здобувачі вищої освіти презентували свої роботи, які торкалися теоретичних і практичних питань соціальної та економічної географії України і світу, а також методики викладання цієї дисципліни. Серед наукових інтересів молоді – дослідження проблем та перспектив утилізації (переробки) відходів в Україні, медико-географічне районування нашої країни, стан екології Дніпропетровщини та Криворіжжя, вивчення соціально-географічних факторів формування способу життя молоді тощо.

zahyst05204

Студенти також презентували роботи, які мали суто методичний характер: зокрема, були представлені курсові, в яких розглядалися питання диференційованого навчання географії в умовах старшої профільної школи та методичні особливості використання лепбуків.

zahyst05205

Поважна комісія на чолі із зав. кафедри економічної і соціальної географії та методики її навчання, ст. науковим співробітником (доцентом), кандидатом геолого-мінералогічних наук І. В. Холошиним складалася з найдосвідченіших викладачів кафедри. Комплексна оцінка визначалася після фахової дискусії; вона враховувала візуалізацію висновків студентського дослідження, а також рівень володіння матеріалом та здатність дати відповіді на непрості питання членів комісії. І. В. Холошин розповів: «Рівень представлених курсових робіт є високим; він відповідає статусу випускника-бакалавра закладу вищої освіти. Роботи мають практичне значення: їх результати можуть бути використані як у різних галузях промисловості, так і в освітній діяльності. Я пишаюся нашими студентами й бажаю їм подальших успіхів у навчанні!».

Криворізький педагогічний бажає всім здобувачам вищої освіти вдалого завершення навчального року!

11660
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30