covid zahid

Криворізький педагогічний завжди турбується про свою громаду: допомагає в розв’язанні будь-яких питань, консультує, і найголовніше – дбає про збереження нашого здоров’я. Ситуація, в якій опинився весь світ, є значним викликом для суспільства й вимагає свідомого ставлення кожного громадянина.

covid zahid 1

9 жовтня 2020 року в аудиторії 116 головного корпусу відбувся виховний захід «Коронавірус: профілактика, інфікування та поширення». Цільовою аудиторією події стали студенти природничого факультету, зокрема майбутні вчителі фізичної культури. Варто зазначити, що інформативна бесіда проводилася з дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних норм.

covid zahid 2

Тематична зустріч проходила в декілька етапів: перегляд відеофільму, презентація статистики, брифінг за участі студентства. Під час перегляду запропонованого відеоролика присутні отримали відповіді на запитання: «Що таке коронавірус?», «Які він має симптоми?», «У чому його небезпека?» тощо. Інформація виявилася невідомою для студентів, а отже, викликала неабиякий інтерес учасників події.

covid zahid 3

Друга частина заходу була присвячена статистичним даним про захворювання. Під керівництвом ст. викладача кафедри фізичної культури та методики її викладання, канд. пед. наук Є. В. Кучерган і викладача кафедри С. В. Переверзєвої була підготовлена презентація, яка демонструвала масштаби розповсюдження хвороби на території Кривого Рогу й усієї України. На превеликий жаль, наведені цифри говорять про швидкий темп розповсюдження захворювання серед різних категорій населення.

covid zahid 4

Наприкінці заходу студенти почали ставити питання, які їх турбують, ділитися своїми враженням, наводити приклади з власного життя. Дискусія тривала ще довго, адже тема заходу є надзвичайно актуальною в наші дні.

Криворізький педагогічний бажає всім міцного здоров’я та гарного настрою!

12912
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31