quest11 20

Історичні квести є захоплюючою та ефективною формою здобуття міцних знань. Це добре відомо історикам КДПУ, які нещодавно запросили всіх охочих учнів закладів середньої освіти долучитися до нового онлайн-квесту, присвяченого 165-й річниці від дня народження Дмитра Яворницького.

Для участі в онлайн-змаганні шанувальників історії зареєструвалися 52 особи. На них чекав квест, що містив три пов’язаних між собою завдання, які було розіслано 5 листопада. Відповіді приймали до 7 листопада; їх перевірку було завершено в понеділок, 9 листопада. Під час виконання завдань квесту учням потрібно було замислитися над питанням «Що ми маємо берегти?».

quest11 20

Активна учасниця дистанційних квестів від КДПУ, учениця Криворізького обласного ліцею-інтернату для сільської молоді Тетяна Єфімова відповіла так: «Як що? Історичну пам'ять. Пам'ять, яку ми збережемо зараз, врятує нашу Батьківщину завтра. І якщо раніше я про це не думала, то на даний момент я в цьому на мільйон відсотків упевнена. Світ надто динамічний. Через величезний потік інформації ми не часто знаходимо час для підвищення обізнаності з історії, не цікавимося здобутками предків. Стільки корисного й необхідного наші пращури зробили, стільки відкриттів... Але, на жаль, не всі хочуть бачити щось гарне, а навпаки, намагаються дістатися болота. Але що людству з болота? Воно в ньому загрузне, та й усе. Черпати позитив з нашої історії - ось наш напрям задля розбудови сильної держави з гордим йменням - Україна».

10 листопада стали відомі імена переможців квесту. Нагородження учасників і призерів відбудеться 19 листопада о 13.00 в головному корпусі КДПУ з дотриманням поточних карантинних обмежень.

Дякуємо небайдужій молоді за активну участь і любов до історії!
Чекаємо на вас у стінах Криворізького педагогічного!
13211
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок