winners fm20

У Криворізькому педагогічному освіту здобуває амбітна молодь, яка здатна досягати поставленої мети. Це засвідчують численні творчі перемоги студентів музично-хореографічного відділення факультету мистецтв.

Протягом листопада 2020 року відбулося чимало музичних фестивалів-конкурсів. Здобувачі вищої освіти із запалом та жагою до перемоги готувалися до участі в цих онлайн-змаганнях.

Головною умовою участі в конкурсах була підготовка творчих номерів у якісному відеоформаті.

winners fm20 1

Магістри музично-хореографічного відділення, солістки вокальної студії «DreamSound» Катерина Добридник та Ірина Яблуновська взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі «International Festival IDFest» (м. Прага). Студентки разом зі своїм керівником – канд. пед. наук, доц. кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування Е. О. Кокаревою підготували відеовиступи для участі в онлайн-конкурсі. Виступ супроводжувала концертмейстер І. В. Мукосій.

winners fm20 2

Катерина Добридник стала Лауреатом ІІ ступеня в номінації «Академічний вокал» із піснею «Without You», а Ірина Яблуновська – Лауреатом ІІ ступеня в номінації «Естрадний вокал» за виконання пісні «Гандзя». Після завершення онлайн-фестивалю учасниці отримали дипломи та були нагороджені медалями.

«Для мене участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах є показником рівня моєї підготовки. Я щиро сподіваюся, що зовсім скоро ми зможемо представляти нашу вокальну студію "DreamSound" та університет наживо. Адже коли ти береш участь у різних конкурсах і фестивалях, це стає твоїм стимулом до вдосконалення, комунікації та розвитку. Ми не збираємося зупинятися на досягнутому – попереду в нас дуже багато планів!», – розповіла прес-центру Ірина Яблуновська.

Магістрант І року навчання Дмитро Дядюн взяв участь у двох інструментальних конкурсах, до яких необхідно було підготувати відеороботи для оцінювання експертним журі.

На конкурсах було представлене майстерне виконання двох композицій «Листок з альбому» Вагнера та «Іспанський танець» Мануеля де Фальє на скрипці та фортепіано.

winners fm20 3

Підготовку до конкурсу здійснювала канд. пед. наук, завідувачка кафедри музикознавства, інструментальної та хореографічної підготовки В. М. Міщанчук, акомпанувала переможцю концертмейстер О. О. Мазіна.

Дмитро Дядюн здобув Гран-Прі в номінації «Виконавець-інструменталіст» VII Міжнародного фестивалю-конкурсу «Сходинки до майстерності» (м. Кропивницький) та став Лауреатом ІІ ступеня в Міжнародному конкурсі «European Talents 2020» (м. Будапешт).

Вітаємо наших переможців
та бажаємо завжди бути кращими серед кращих!

13451
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок