img22

Конкурс-захист науково-дослідницьких робіт уже став традиційним заходом, у якому активно беруть участь викладачі нашого університету. До менторства й оцінювання цієї події приєдналися й представниці кафедри соціології та масових комунікацій та кафедри початкової освіти.

img54

Відповідно до затверджених положень про проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України було ухвалено рішення провести І (міські) етапи у груднево-січневий період. Днями відбувся ІІ етап міського конкурсу «Соціс-2021», на якому свої наукові доробки представляли учасники відділення філософії та суспільствознавства. У роботі журі взяли участь в. о. зав. кафедри соціології та масових комунікацій, канд. соціол. наук, доц. І. В. Грабовець і зав. кафедри початкової освіти, канд. пед. наук, доц. О. А. Павлик.

img55

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією в нашій країні зустріч юних дослідників відбувалася в онлайн-форматі, проте це ніяк не вплинуло на якість підготовки талановитої молоді. Незмінною залишилася й активна позиція викладачів КДПУ, які об’єктивно оцінювали роботи учнів.

img80

Представниці кафедр початкової освіти і соціології та масових комунікацій працювали в секції «Журналістика та педагогіка» й були приємно вражені рівнем підготовки здобувачів освіти. Тематика робіт була різноманітною; вона охоплювала такі напрямки: гонзо-журналістику нашого міста, вивчення української мови як автентичності нації, гендерні стереотипи сучасної реклами, особливості дистанційної роботи вчителя тощо.

img81

«Було дійсно цікаво, а жваві дискусії після кожної доповіді засвідчили, що всі досліджувані проблеми є актуальними, а їх обговорення – на часі. Як результат, у нас два перших місця. Щирі вітання переможцям!», – ділиться враженнями І. В. Грабовець.

img100

Це досягнення ще раз доводить, що той, хто обирає шлях пізнання, завжди знаходить істину. Вітаємо всіх учасників конкурсу-захисту й запрошуємо учнів відкривати світ сучасного суспільства разом із Криворізьким педагогічним!

13983
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30