290121_1

Факультет мистецтв – це творча перлина нашого університету. Щорічно музичні колективи Криворізького педагогічного захищають честь альма-матер на різних вокальних конкурсах і фестивалях. Відтепер маємо ще один привід для гордості, адже одразу два наших колективи отримали звання народного.

290121_2

Днями була оприлюднена постанова президії Федерації Профспілок України про присвоєння звань «Зразковий аматорський колектив профспілок України» та «Народний аматорський колектив профспілок України». До переліку, наведеному в постанові, увійшли й представники КДПУ.

290121_3

Відповідно до цього документу, звання народного отримують колективи, які мають досягнення в розвитку аматорської творчості, відроджують і примножують надбання національної культури українського народу та мають високий рівень виконавської майстерності. До присвоєння цього звання представляють колективи-лауреатів, дипломантів міжнародних, всеукраїнських, міських, обласних фестивалів.290121_1

Повністю відповідають зазначеним критеріям вокальна студія «DreamSound» під керівництвом доцентки кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування, канд. пед. наук Е. О. Кокаревої і вокальний ансамбль «Flash-girlS» під керівництвом старшого викладача кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування, канд. пед. наук Д. В. Бондаренка. Отримання титулу такого рівня свідчить про високий професіоналізм викладачів як керівників колективів художньої самодіяльності й учасників студії як вокалістів високого ешелону.


290121_4

Криворізький педагогічний щиро радіє звершенням наших колективів і бажає не зупинятися на досягнутому. Зараз на базі нашого університету функціонує вісім вокальних колективів зі званням народного, і ми переконані: надалі їх ставатиме ще більше!

14062
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок