img34

Криворізький педагогічний – гарант якісної освіти нашого міста. Щорічно університет випускає сотні висококваліфікованих спеціалістів, які сприяють розвитку всієї держави. Про це свідчить нещодавня перемога випускниці фізико-математичного факультету Марії Драмарецької в номінації «Математика» обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року».

img35

Цей конкурс відбувається за ініціативою Міністерства освіти і науки України в чотирьох номінаціях, серед яких і номінація «Математика». Усі кандидати проходили попередній відбір, що визначав імовірних претендентів на це звання. На обласному етапі конкурсу випускницю Криворізького педагогічного було визнано кращою. Нині триває інтенсивна підготовка до фіналу, який проходитиме у квітні в дистанційному форматі.

img58

Рідний факультет вирішив запросити пані Марію в якості експерта для проведення майстер-класу в межах курсів підвищення кваліфікації вчителів математики. Молода фахівчиня розказала про свою перемогу на конкурсі, розкрила секрети оптимізації дистанційного уроку, ознайомила з онлайн-ресурсами, які допомагають під час організації уроку математики в ZOOM, показала алгоритм дій для проведення певних математичних операцій, створення графічних малюнків, рівнянь тощо.

img66

Освітянка також поділилася лайфхаком – родзинкою її уроків. Необхідною складовою будь-якого дистанційного заняття з математики переможниця вважає вправи для зору. М. Драмарецька наголошує, що тривале перебування біля моніторів негативно впливає не тільки на органи зору, а й на загальну втомлюваність дитячого організму. 3-4 хвилини цікавих вправ за допомогою інтернет-ресурсу заспокоюють подразнені очі, покращують настрій та налаштовують на подальшу роботу.

img67

Модераторка події, доцентка кафедри математики та методики її навчання Т. Г. Крамаренко спеціально для вчителів — слухачів курсів підвищення кваліфікації зберегла всі корисні поради на Google-диску для перегляду в майбутньому.

img90

Після завершення майстер-класу було проведено онлайн-опитування для визначення ефективності заходу й зацікавленості аудиторії.

Криворізький педагогічний пишається своїми випускниками
й бажає успіхів у подальшій викладацькій кар’єрі!

 
14560
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30