img32

Викладачі КДПУ постійно вдосконалюють свою фахову майстерність для впровадження нових науково-методичних здобутків у освітній процес університету. Представники факультету іноземних мов упродовж шести тижнів брали участь у серії вебінарів, організованих і проведених за підтримки TESOL-Ukraine і Посольства США в Україні.

img33

До роботи на вебінарах під керівництвом досвідченого тренера, пана Шона Хікса, долучилися зав. кафедри англійської мови з методикою викладання, канд. філол. наук, доц. І. А. Салата, канд. пед. наук, доц. О. В. Гладка, канд. філол. наук, доц. Ю. В. Єловська, старші викладачі кафедри О. М. Гончар, Г. С. Коваленко й Ю. В. Панасюк, викладач В. С. Поляренко.

img69

Під час насичених занять учасники вебінарів розширили й доповнили свої знання з базових навичок для покращення володіння англійською мовою. Ш. Хікс надав розлогі пояснення особливостей кожної з цих навичок і запросив присутніх до обговорення шляхів удосконалення знань здобувачів вищої освіти. Спілкування відбувалося в міні-групах за допомогою онлайн-чату.

img70

Викладачі ФІМ дізналися про цікаві завдання для занять з іноземної мови й отримали можливість самостійно апробувати нові методичні техніки. Кожен мав змогу відтворити фрагмент уроку з використанням певної техніки, оцінити її ефективність і пересвідчитися в доцільності використання методичної новинки на заняттях.

img108

За результатами участі в серії вебінарів було підготовлено низку проєктів, надано й отримано корисний зворотний зв'язок. Участь кожного викладача в роботі вебінарів була засвідчена відповідним сертифікатом.

img109

Науково-педагогічні працівники кафедри англійської мови з методикою викладання висловили сподівання на нові зустрічі та подяку організаторам і тренеру онлайн-занять.

14794
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31