img32

Улітку 2021 року проходив ІІ Міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «ODESSA SUMMER-FEST», до якого долучилася магістрантка музично-хореографічного відділення факультету мистецтв.

img33

Його організаторами були ГО «Українська хорова асоціація» та ВГО «Спілка музикантів України». Метою фестивалю стало виявлення й розвиток молодих талантів, професійне вдосконалення педагогів та поширення кращої практики їх роботи, зміцнення міжнародних зв’язків і формування позитивного іміджу України за кордоном, а також популяризація творчості талановитих виконавців.

img68

Визначення переможців відбувалося за такими номінаціями: хореографія, вокал, диригування, театр, інструментальне, авторське виконавство, циркове мистецтво, образотворче мистецтво. На конкурсі діяло дві системи оцінювання: для диригентів за 100-бальною шкалою, для всіх інших – за 30-бальною.

До конкурсу долучилася магістрантка музично-хореографічного відділення Ірина Яблуновська. Підготовка до фестивалю проходила під керівництвом канд. пед. наук, доц. кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування Е. О. Кокаревої та в супроводі концертмейстера І. В. Мукосій.

img98

За результатами цього конкурсу Ірина Яблуновська стала лауреатом І місця в номінації «Диригування» за виконання музичних творів М. Леонтовича «Пряля» та Г. Свірідова «Поет зима».

«Хорове диригування відіграє важливу роль у моєму професійному становленні, особи, яка потребує спілкування з музикою. У техніці диригування можна показати всі бажані цілі, а це мені непогано вдається. Для мене була дуже важлива оцінка, яку поставлять жюрі за моє виконання. Я щиро вдячна своїй наставниці й концертмейстеру, які допомогли мені здобути перемогу. Наразі я впевнена у своїх силах і можливостях, тому буду продовжувати працювати над собою, долучаючися до різноманітних музичних конкурсів», – розповіла прес-центру Ірина Яблуновська.

Криворізький педагогічний вітає переможницю та бажає не зупинятися на досягнутому!

16431
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок