160921 1

Традиційно на початку навчального року на всіх факультетах рідної альма-матер відбувається посвята першокурсників у студенти. Прес-центр поспілкувався з громадою психолого-педагогічного факультету й дізнався подробиці святкування цієї події.

160921 2

Посвята першокурсників – це своєрідна церемонія, під час якої відбувається символічне перетворення школярів на студентів. На кожному факультеті є своя специфіка, традиції та звичаї процедури її проведення.

160921 3

Психолого-педагогічний факультет завжди славився орієнтацією на суб’єкт-суб’єктні відносини. Саме тому процедура посвяти проходила в теплій невимушеній атмосфері за участю дружнього колективу студентської ради. Старші наставники розповіли про особливості студентського життя, про навчальну діяльність і про специфіку функціонування нашого закладу вищої освіти.

160921 4

Знайомство одне з одним відбувалося у форматі гри, під час якої новоспеченим студентам необхідно було поділитися цікавим фактом про себе. Тема повідомлення визначалася за допомогою фантів. Першокурсники з радістю й великим ентузіазмом підтримали захоплюючий інтерактив.

160921 5

Чудовим завершенням свята стало частування солодощами й смачними напоями. Громада психолого-педагогічного факультету по-сімейному зустріла «молодших» членів факультетської родини. Сподіваємося, що позитивні враження, отримані від знайомства, «першачки» пронесуть крізь усі роки студентського життя.

Криворізький педагогічний вітає першокурсників у стінах рідної альма-матер!

16707
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок