У стінах Львівського національного універсиетету імені Івана Франка з 5 по 8 квітня відбувався ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Хімія". У ньому взяли участь більш ніж півсотні найкращих знавців хімії з усіх провідних класичних та педагогічних ВНЗ України. Змагання відбувалось окремо у групі студентів класичних, та групі студентів педагогічних університетів. Від Криворізького державного педагогічного університету цього року взяли участь студент ІІІ курсу Ростислав Долгіх (переможець хімічної олімпіади КДПУ у середній віковій групі) та студентка V курсу Вікторія Смірнова (другий призер хімічної олімпіади КДПУ у старшій віковій групі). Обоє, до речі, брали участь у ІІ етапі вперше.
У запеклій боротьбі наш дебютант Ростислав Долгіх виборов призове ІІІ місце, лише декількома балами поступившись представнику Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова у боротьбі за друге місце, і дещо більше поступившись досвідченому учаснику із Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка, який став переможцем. Вікторія до останнього змагалась за потрапляння до чільної десятки, але на жаль змогла вибороти тільки 14-е місце. "На жаль", оскільки її потенціал все ж таки вищий і, можливо, хвилювання пов'язане із дебютом не дозволило їй показати кращий результат. Результати олімпіади можна переглянути на сайті хімічного факультету Львівського національного універсиетету імені Івана Франка за цим посиланням.
Диплом призера Диплом учасника
Ми щиро вітаємо Ростислава із безперечним успіхом і бажаємо наступного року іще покращити свій результат і довести свій височенний рівень знань у чесній боротьбі із представниками інших педагогічних ВНЗ нашої країни!
Також величезну подяку хочеться висловити хімічному факультету Львівського національного універсиетету імені Івана Франка, що декілька останніх років є організатором ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Хімія", за гостинність, завжди теплий прийом та прекрасну організацію!
До речі, студенти Криворізького державного педагогічного університету є незмінними учасниками ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Хімія" фактично з самого початку її проведення. При цьому декілька разів вони навіть брали участь у групі класичних університетів. Невеличкий огляд їх досягень за минулі роки можна переглянути нижче, натиснувши "Детальніше".
1710
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31