img5

Науково-педагогічні працівники КДПУ – це фахівці різноманітних галузей, які прагнуть до постійного саморозвитку. Вони систематично вдосконалюють свої професійні компетенції задля високої якості викладання власних навчальних курсів.

img9

Нещодавно в Києві відбувся щорічний Всеукраїнський форум «Лідерство та ЕКОтрансформація-2021», який проводить Professional Association of Ecologists of Ukraine спільно з журналом «Екологія підприємства».

img12

Це своєрідний проєкт, який розрахований на обмін досвідом щодо впровадження безвідходного виробництва, розв'язання проблем очистки повітря та утилізації небезпечних відходів, екологічного просвітництва й поширення принципів раціонального природокористування та енергозбереження. Крім цього, це ще й щорічна премія, яку отримують кращі представники екологічної галузі за розроблені кейси та вагомий внесок у розвиток цієї конче необхідної науки.

img16

У межах заходу декана природничого факультету, кандидата біологічних наук, доцента Е. О. Євтушенка відзначили подякою за сприяння екотрансформації бізнесу, екологізації держави та свідомості суспільства й підвищення рівня знань і кваліфікації екоспільноти. Представник Криворізького педагогічного вже другий рік поспіль є стейкхолдером цього екологічного форуму.

img21

«Наш природничий факультет співпрацює з професійною асоціацією екологів України, в якій я є експертом. Спільно зі своїми колегами я впроваджую сертифікаційну програму з підготовки фахівців з формування звіту оцінки впливу на довкілля. Ця програма містить чотири тематичних модулі; я відповідаю за блок «Оцінка впливу на флору і фауну». Спеціально для учасників цих курсів був розроблений лекційно-практичний курс, який викладається дистанційно. Дуже приємно, що моя викладацька діяльність отримала позитивні відгуки екологічної спільноти», – розповідає Едуард Олексійович.

img24

Варто зазначити, що проведення таких заходів привертає все більшу увагу до екологічних проблем. Панельні засідання та виступи спікерів дають змогу розглянути певне питання під іншим кутом, а отримання подяк чи нагород – мотивують рухатися далі.

18103
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30