20170518 165145

18 травня 2017 року в актовій залі головного корпусу Криворізького педагогічного відбулись урочистості, присвячені 50-річному ювілею музично-хореографічного відділення факультету мистецтв. На концерт «Натхнення крізь роки» були запрошені викладачі, студенти, співробітники КДПУ, випускники минулих років, представники громадськості та засобів масової інформації міста.

DSC 7596

На початку заходу до вітального слова ведучі запросили ректора університету Ярослава Владиславовича Шрамка, який ознайомив присутніх зі славетною історією музично-хореографічного відділення та нагородив пам’ятними відзнаками його викладачів та працівників.

До святкових привітань приєдналось керівництво міста і Металургійного району, які вручили високі відзнаки викладачам університету і побажали  музично-хореографічному відділенню плідної діяльності і подальших творчих вершин.

DSC 7713

На концерті були представлені номери у різноманітних жанрах музично-хореографічного мистецтва, які присутні зустріли щирими оплесками та оваціями.

20170518 152217

Надзвичайно зворушливою нотою заходу стало відеозвернення випускників минулих років.

На закінчення заходу декан факультету мистецтв Оксана Іллівна Шрамко ще раз привітала присутніх на святі з ювілеєм одного з найяскравіших факультетів Криворізького педагогічного.

ювилей муз пед 50


 

1965
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок