img5

Криворізький педагогічний – це заклад вищої освіти, який надає потужну теоретико-практичну базу для успішної професійної самореалізації. Гарантами цього є наші викладачі, які сприяють фундаментальній підготовці майбутніх фахівців.

img10

Нещодавно в Хорватії відбулася 46 Міжнародна виставка винаходів, на якій юні розумники – учні Малої академії наук України презентували свої наукові проєкти. Учасником цього дослідницького івенту став ліцеїст Даниїл Маментович, який під керівництвом свого наставника, кандидата фізико-математичних наук, доцента катедри інформатики та прикладної математики П. В. Мерзликіна представив результати їхньої співпраці.

img17

У категорії «Безпека та захист» Даниїл розповів про свою роботу «Імітація фішингової атаки на користувачів бездротової мережі». Ліцеїст зазначив, що його підштовхнуло до вибору цієї теми: «Загальнодоступні мережі є в місцях великого скупчення людей: у громадському транспорті, аеропортах, готелях, закладах громадського харчування, навчальних закладах тощо. Це створює привабливий простір для фішингових атак, оскільки користувач не завжди усвідомлює ризики використання незнайомої мережі або не розуміє, які програми на його мобільному пристрої надсилають певні дані у фоновому режимі. Вивчення ефективної протидії таким атакам є актуальним». Презентацію юного винахідника можна переглянути за покликанням.

img21

Запорука успіху – це взаємодія наукового керівника й учня. Дуже важливо працювати в команді, дослуховуватися до порад досвідченого науковця, не боятися експериментувати. Коли цей алгоритм дійсно працює, тоді і є результат. Відтак, винахід нашого тандему припав до вподоби міжнародним суддям і був відзначений золотою медаллю.

Криворізький педагогічний вітає наукового керівника та його вихованця з перемогою
й бажає наснаги задля втілення всіх неймовірних ідей!
20566
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок