1

У Криворізькому педагогічному повсякчас дбають про високу якість фахової підготовки майбутніх освітян. 2 листопада 2022 року кафедра географії та методики її навчання запросила всіх охочих на «Методичний стендап сучасного вчителя» від експерта-професіонала Ірини Маханько.

Ірина Вадимівна – випускниця географічного факультету Криворізького педагогічного. Нині вона очолює районне методичне об'єднання вчителів географії (м. Кривий Ріг), працює в Криворізький гімназії № 44, є вчителем вищої категорії та вчителем-методистом.

2

«Сучасний учитель – це навігатор, який супроводжує учнів на шляху до знань, надає поради, скеровує їх, орієнтує, але й мотивує до самостійності», – переконана Ірина Маханько.

3

«Мобільні додатки, платформи та інші засоби продуктивного уроку географії» – такою була тема онлайн-зустрічі з експертом. Досвідчена освітянка поділилася методиками роботи з Mentimeter – онлайновим сервісом для створення, проведення, візуалізації миттєвих опитувань і гейміфікації навчання; розповіла про ресурси й інструменти освітньої платформи Joyteka, яка пропонує п'ять онлайн-сервісів для цікавих уроків, індивідуальні завдання тощо.

4

Пані Ірина детально висвітлила можливості популярного онлайн-сервісу LearningApps – конструктора, що дозволяє створювати інтерактивні вправи, розробляти й зберігати інтерактивні завдання з різних дисциплін, за допомогою яких учні можуть перевірити й закріпити свої знання в ігровій формі.

5

Присутні дізналися й про можливості Classtime – гнучкої онлайн-платформи, що допомагає вчителю проводити онлайн-оцінювання знань і миттєво визначити прогрес усього класу й кожного окремого учня.

6

«Можна багато говорити про ці платформи, але найкраще скористатися ними особисто, зробити власні висновки й обрати саме ті, яких потребуєте ви та ваші вихованці», – підкреслила І. В. Маханько.

7

Учасники зустрічі отримали й досвід групової роботи під час дистанційного навчання, розділившись за допомогою технології кімнат у межах Zoom-конференції.

Географи КДПУ щиро вдячні пані Ірині за цікаве фахове спілкування, корисні поради й професійний досвід!

20623
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31