img6

Криворізький педагогічний пропонує різноманітні інтерактивні заходи аби зацікавити маленьких науковців. На кафедрі хімії та методики її навчання організували серію екскурсій до хімічної лабораторії.

img12

Упродовж листопада учні загальноосвітніх закладів нашого міста мали можливість на практиці долучитися до науки про хімію. Під чітким керівництвом викладачів кафедри хімії та методики її навчання школярі мали змогу самостійно перевірити теоретичні засади шляхом ознайомлення з різними типами хімічних реакцій.

img16

«Зараз хімія не належить до тих наук, якими цікавиться багато дітей. Тому намагаємося протистояти цій тенденції на всіх доступних нам рівнях, для чого й організовуємо екскурсії, науково-популярні заходи, курси підготовки до ЗНО тощо. Боремось як можемо, і щиро вдячні тим однодумцям, хто також не опускає рук і намагається показати важливість і красу хімії», – розповідає декан природничого факультету П. П. Нечипуренко.

img19

Старшокласники провели якісні реакції на ненасичені та оксигеновмісні органічні сполуки, галогенопохідні алканів, ознайомилися з методикою розв’язування експериментальних задач. Крім цього, провели спостереження за добуванням етилену з етилового спирту й концентрованої сульфатної кислоти. Натомість молодші учні спостерігали за дослідами з органічної хімії з тем «Спирти», «Альдегіди» та «Білки».

img24

Криворізький педагогічний чекає на нові зустрічі з дітьми, які прагнуть поринути в дослідницьку діяльність і спробувати себе в ролі справжніх науковців. Реакції учнів, шалені емоції й блиск в очах мотивують продовжувати якісно робити свою справу. Тому слідкуйте за анонсами й не пропустіть чергову захоплюючу зустріч!

20805
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок