е4

Маршрутами природничого факультету подорожують відвідувачі не вперше. Традиційні «станції» - «Біологічна» та «Хімічна». Так, 26 жовтня, учні 6 класу Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №100 відвідали Криворізький державний педагогічний університет. Учні класу та класний керівник Невалихіна Юлія Олегівна вдячні за цікаві та змістовні екскурсії декану природничого факультету – Євтушенко Едуарду Олексійовичу; кандидату біологічних наук, доценту та завідувачу кафедри зоології та методики навчання біології – Стригунову Володимиру Івановичу та кандидату хімічних наук, доценту кафедри хімії та методики її викладання  – Селівановій Тетяні Валеріївні!

Під час екскурсії в Зоологічному музеї  кафедри зоології та методики навчання біології діти ознайомились з представниками тваринного світу Криворіжжя, екзотичними тваринами з різних куточків планети (різних видів молюсків, голкошкірих, комах, риб, птахів, плазунів та ссавців). Викладач кафедри Стригунов В.І. (є співавтором видань «Червона книга України. Тваринний світ» та  «Червона книга Дніпропетровської області. Тваринний світ»), провів цікаву екскурсію з метою здійснення профорієнтаційної роботи, розвитку зацікавленості шкільними навчальними предметами, розширення кругозору учнів. Учні дізналися про таку маловідому галузь знань біології, як таксидермія, надзвичайно рідкісну професію - таксидерміста.

Селіванова Тетяна Валеріївна провела цікаві хімічні досліди, познайомила з хімічним посудом, реактивами та обладнанням, продемонструвала вміння та навички роботи в лабораторії, відповіла на усі запитання дітей, а також запросила усіх бажаючих на чергове заняття «Школи Юного Хіміка», яке заплановано провести 4 листопада. Від екскурсії у хімічній лабораторії діти були у захваті та пообіцяли вчити хімію тільки на «дванадцять».

 

е1 е2 е3 е4 е5 е6

е8

е11 е9 е10 е7 е12

Опубліковано за матеріалами природничого факультету. Використані матеріали Невалихіної Юлії Олегівни, випускниці природничого факультету КДПУ.


 

2901
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31