Ярмарок

Сезон традиційних тижнів факультетів, які проводяться напередодні святкування Міжнародного дня студентів, цьогоріч відкрив тиждень факультету географії, історії та туризму, присвячений Року Японії в Україні.

З 6 по 10 листопада заплановано низку заходів, які мають на меті популяризацію японської культури та поглиблення знань студентів і школярів про країну, де сходить сонце.  

6 листопада викладачі та студенти факультету гостинно зустріли гостей педагогічних студій – найкращих учителів міста. Вони поділилися власним досвідом організації занять та позакласних заходів, присвячених різним аспектам життя мешканців цієї далекої країни.

Під час виставки-ярмарки «Феномени кухні північно-східної Азії», яка відбулася 7 листопада, студенти пригощали усіх бажаючих стравами японської кухні. Неабияку зацікавленість викликали історичні реконструкції, під час яких студенти демонстрували предмети вжитку країни самураїв, а цікаві й корисні завдання дистанційної олімпіади з географії «Еверест» і дистанційного квесту з історії "Моя Японія" допомогли учнівській молоді міста більше дізнатися про Японію та перевірити свої знання.

Японська кінематографія – це глибинний мистецький пласт світогляду мешканців країни Далекого Сходу, який потребує вивчення й осмислення. Вдумливих глядачів з числа студентів і викладачів Криворізького педагогічного, безперечно, зацікавить запланована на 8 листопада лекція «Особливості японського кінематографу», яку представить декан факультету, кандидат географічних наук, доцент С. В. Ярков, а також перегляд та обговорення фільмів видатних японських режисерів.

10 листопада відбудеться інтелектуальний турнір для студентів факультету та учнів старших класів й урочисте вручення нагород переможцям олімпіади та турніру, які завершать цікавий та змістовний тиждень, присвяченій року Японії в Україні. 


3001
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок