17-18 лютого 2018 року на базі психолого-педагогічного факультету Криворізького педагогічного було проведено ІІІ-й Міжнародний фестиваль арт-терапії «ART-PRAKTIK». Захід було організовано спільно з Всеукраїнською тренінговою компанією «Основа» (Київ, Кривий Ріг) і Міжнародною академією Арт-терапії Олени Тараріної (Київ).

Відкривала фестиваль і виконувала обов’язки ведучої декількох майстер-класів сама Олена Тараріна – президент Східноукраїнської асоціації арт-терапії, практичний психолог вищої категорії, кандидат педагогічних наук. Яскравий фестивальний простір для творчості та професійного розвитку створили справжні професіонали арт-терапії: на фестивалі виступали тренери високого рівня, з великим досвідом роботи, які завітали до педагогічного з різних міст – Києва, Одесси, Запоріжжя, Житомиру, Жовтих Вод, Сум, Кам’янського тощо. Значна кількість тренерів – наші земляки-криворіжці.

За два дні фестивалю до надихаючого спілкування та майстер-класів долучилися не тільки діючі консультанти з арт-терапії, практичні психологи міста, педагоги шкіл і ВНЗ, працівники «допомагаючих професій», які вдосконалювали власну майстерність, а і всі, хто потребував натхнення. Студенти та викладачі нашого університету також взяли активну участь у фестивалі.

Подію організували у стилі «бери та запроваджуй». Було представлено новинки у галузі арт-терапії, унікальні авторські техніки, інноваційні напрямки роботи з клієнтами, використання арт-терапії у роботі з дітьми, сімейними парами, в бізнесі; рекомендації зі створення власного бренду і популяризації психологічних послуг від провідних психологів-практиків; секрети мотивації і натхнення для щасливого життя.

На фестивалі працювало кілька десятків майстер-класів – з ізотерапії, пісочної, тілесної та ігрової терапії, лялько- та казкотерапії, трансперсональної арт-терапії тощо. Не залишились учасники події і без науково обґрунтованої теорії – до уваги присутніх на фестивалі пропонувалися останні новинки фахової літератури.


 

4083
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31