худ граф 4

16 березня 2018 року Криворізький педагогічний університет об’єднав у стінах актової зали всі факультети на щорічному фестивалі «Студентська весна – 2018». 

худ граф 1

Оцінювало конкурсантів справедливе журі, до складу якого ввійшли проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В.П., голова первинної профспілкової організації Бурман Л. В., керівник студентського клубу Баруліна Ю.О., доцент, кандидат пед. наук Март’янова Г.М., викладач кафедри музикознавства, інструментальної та хореографічної підготовки Огірчак О.К., старший викладач кафедри образотворчого мистецтва Щербакова Л.А., студентка природничого факультету, голова студради Ткачук О.О., студентка факультету географії, туризму та історії Боєва М.С., студентка психолого-педагогічного факультету Дзюба І.О., студентка факультету української філології Ізвєкова С.Ю., студентка фізико-математичного факультету Лис Ю.В. 

худ граф 2

Почесне право розпочати феєричне дійство випало студентам художньо-графічного відділення факультету мистецтв відповідно до графіка проведення конкурсу. Темою цієї зустрічі став кінематограф, а саме: кіностудія худграфу. Кінострічка, камера, режисерська «хлопушка» – усе це стало атрибутам цього заходу. Майбутні дизайнери та художники спробували на собі роль режисерів, акторів та вимогливих критиків як у справжньому кіно.

Молодь здивувала своєю креативністю та винахідливістю. Цілий вал овацій отримали дефіле в костюмах молодіжної субкультури, яке виконано з паперу та у техніці батік, боді-арт, духовий дуєт «Hello, Dolly», східний танець, соло на роялі тощо. Студент художньо-графічного відділення Федоров Тимур каже: «Підготовка до конкурсу проходила весело та ретельно, але було дуже хвилююче. Ідей стосовно теми було безліч, але ми зупинилися на кіно. Допомогли у підготовці номерів заступник декана факультету мистецтв Л.Ф.Ейвас та викладачі». 

худ граф5

Р. Поланскі казав: «Кіно має змусити глядача забути про те, що він сидить в кіно». Ось так і студенти художньо-графічного відділення показали своє кіно на одному диханні. Виступ факультету мистецтв заслуговує на «Оскар», але розслаблятися ще рано. Попереду на нас чекає сім блискавичних факультетів, проте перемогу здобуде лише один.

Бажаємо успіхів!


 

4290
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок