28 березня на базі Криворізького педагогічного було проведено ІІ семінар з налагодження співпраці та освітянського партнерства між Університетом і Школою.

Основна ідея програми «Партнерство в системі “Школа – ЗВО”» полягає в налагоджені співпраці між історичною спільнотою університету й вчителями історії криворізьких загальноосвітніх шкіл. Перший семінар було присвячено побудові стратегії партнерства між школами та закладами вищої освіти.

На другому семінарі основні акценти були поставлені на розгляд проблематики зовнішнього незалежного оцінювання, його моніторингу, методичним рекомендаціям до підготовки учнів тощо.

«Подібні заходи будуть неодноразовими, ми плануємо побудувати цілісну систему співпраці між викладачами університету та вчителями шкіл. Ми хочемо, щоб вчителі знали, що вони завжди можуть звернутись за допомогою і рекомендаціями до нас, а ми, в свою чергу, не втратимо зв’язку із школами, що дозволить розуміти сучасних студентів», - підкреслив у своєму виступі заступник декану факультету географії, туризму та історії Андрій Тарасов.

Стосовно складання ЗНО, його важливості до учасників семінару звернувся методист КЗ «Інноваційно-методичний центр» КМР А. В. Лихацький, який привітав присутніх та звернув увагу вчителів на системний підхід до складання ЗНО, а також на використання он-лайн платформ, до яких можна звертатись під час підготовки до тестування (сайт ОСВІТA.UA).

З доповідями до учасників семінару звернулись доцент кафедри історії України та правознавства Лілія Задорожна, старший викладач кафедри всесвітньої історії Ігор Панафідін, вчитель-методист КЗШ № 111 Жанна Бабенко.

Долучитись до проекту можуть всі бажаючі вчителі історії й ті, кому не байдуже реформування освіти. Для цього у соціальній мережі Facebook потрібно шукати дописи за кришміткою “#центр_освітнього_партнерства”.

Більше фото у Галереї

4407
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31