Cambridge 1

25 вересня 2018 року всі, кого цікавить навчання англійської мови за світовими стандартами взяли участь у презентації-тренінгу «Cambridge English – better learning solution. Using official exam preparation materials for Cambridge English» («Кембриджська англійська – краще рішення для навчання. Використання офіційних матеріалів для підготовки до іспиту з англійської за Кембриджем»).

Cambridge 2

Тренінг відбувся в актовій залі гуманітарного корпусу КДПУ. Його провела представниця компанії «Лінгвіст», викладач CELTA, тренер від Британської Ради в Україні Юлія Савенко. Модератором зустрічі виступила доцент кафедри англійської мови з методикою викладання М. В. Цегельська.

CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages) - престижна кембриджська кваліфікація. Успішне складання іспитів за її вимогами надає право викладати англійську мову як іноземну в усьому світі. Надійною допомогою у підготовці до цих випробувань є матеріали, які пропонуються офіційним дистриб’ютором видавництва Cambridge University Press.

Cambridge 10

Роботу на тренінгу було організовано в динамічному форматі обміну думками. Ю. Савенко детально розповіла про види іспитів, що пропонуються за кембриджською кваліфікацією, і про можливості, які вони надають, нагадала про зміст загальновизнаних рівнів володіння мовою – від початкового А1 до професійного С2. Присутні поділилися роздумами щодо мотивації участі в цих міжнародно визнаних тестуваннях, результати яких не мають строку давності.

Cambridge 7

Іспити можна обирати відповідно до індивідуальних потреб вивчення мови. Вони містять всі види мовленнєвої діяльності – читання і письмо, слухання і говоріння - та є обмеженими за часом. У підготовці до них важливо приділити увагу, зокрема, словниковому запасу мови – необхідно не тільки знати лексику, а й вільно і правильно користуватися нею, відчувати нюанси значень іншомовних слів.

Учасники тренінгу-презентації дізналися і про English Profile by Cambridge – важливий ресурс для усіх, хто бажає успішно скласти іспити за всесвітньо визнаною кембриджською кваліфікацією.

5628
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30