exc

На базі Криворізького педагогічного вже не перший рік триває робота курсів екскурсоводів. Майбутніх гідів навчають справжні професіонали – викладачі кафедри фізичної географії, краєзнавства та туризму, а також запрошені фахівці в галузі екскурсійної справи та краєзнавства.

exc 2

Курси ліцензовано Міністерством освіти і науки України з освітньої діяльності в галузі туристичного обслуговування. Навчання триває шість місяців і завершується підготовкою та захистом власних проектів – готових екскурсій. Слухачі курсів – це, переважно, вчителі, студенти, а також ті, хто хоче опанувати нову, перспективну професію – гід-екскурсовод. Робоча програма включає сім змістових блоків. Влітку слухачі курсів знайомляться з екскурсійними маршрутами містом, а в жовтні й листопаді – опановують програму теоретичного модуля. Після закінчення курсів випускники, які успішно пройшли теоретичний курс, опанували практичну частину, а також розробили й провели власну екскурсію, отримують відповідний сертифікат.

exc 1

На курсах вивчають питання підготовки, організації і техніки проведення екскурсій, регіональні екскурсійні маршрути теренами Криворіжжя, а також актуальні проблеми сучасного краєзнавства. Заняття відбуватимуться за гнучким графіком (орієнтовно – у другій половині дня) на базі обладнаної навчальної лабораторії туристичного центру Криворізького педагогічного.

exc 3

У роботі курсів беруть участь відомі фахівці туристичної справи міста, які знайомлять слухачів із методикою проведення велосипедних екскурсій та водних подорожей на байдарках, розповідають про особливості української сільської архітектури та побуту, розкривають тонкощі організації проведення екскурсій як містом, так і приміськими територіями й промисловими об’єктами Криворіжжя.

Бажаємо майбутнім знавцям рідного краю успіхів і чекаємо на нові цікаві екскурсійні маршрути!

6034
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок