sonch

У листопаді викладачі кафедри англійської мови з методикою викладання Ю. В. Єловська та В. С. Поляренко представили тези своїх досліджень на ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Пріоритети наукових досліджень: теоретична та практична цінність» в м. Новий Сонч (Польща).

sonch

Організатором конференції виступила Вища школа бізнесу Національного університету Луїса. Тематика конференції охоплювала різноаспектні сфери наукового знання: актуальні проблеми соціальних наук, перспективні напрямки досліджень у гуманітарних науках, пріоритети прикладних наукових досліджень. На пленарному та секційних засіданнях свої доповіді представили науковці з університетів низки європейських країн (Україна, Польща, Молдова, Білорусія тощо).

sonch

На конференції було представлено систему CloudA, яка оптимізує доступ студентів до інформації, а також забезпечує проведення відеоконференцій з малокомплектними групами студентів, виконання тестових завдань у режимі он-лайн, використання віртуальної бібліотеки, де студенти та викладачі можуть працювати з електронними версіями книг.

sonch

«Велику увагу в Національному університеті Луїса приділяють дистанційному навчанню. Ця форма роботи зі студентами сьогодні є надзвичайно перспективною для кожного закладу вищої освіти»,  – наголосила Ю. В. Єловська.

6426
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30