victory 3

Протягом червня-грудня 2018 року в Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв проходив Х Міжнародний конкурс молодих дизайнерів «Україна квітуча 2018». Студентка Криворізького педагогічного брала участь у цьому конкурсі вперше й одразу здобула перемогу.

Головною метою конкурсу є підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, заохочення молоді до вдосконалення стану міського середовища, садів, парків і скверів. Кожен учасник мав можливість подати свою роботу відповідно до однієї з зазначених спеціалізацій, серед яких дизайн середовища (ландшафт, інтер’єр тощо), графічний дизайн та реклама (плакат, зовнішня реклама), фото- та відеодизайн.

victory 2

«Цей конкурс є чудовою нагодою для розширення творчих контактів та підвищення професійного рівня талановитої молоді, а також виступає в якості стимулу для розкриття творчих здібностей та талантів наших студентів», – зазначає завідувач кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну В. В. Томашевський.

Конкурс відбувався в три етапи: перший проходив у закладах вищої освіти, другий став відбірковим, а третій – фінальний – поєднав виставку відібраних проектів та визначення переможців. Оцінювали роботи учасників за критеріями образності та повноти розкриття тематики, творчого підходу до виконання роботи, розвиненості художньої уяви, оригінальності  й естетичності проекту.

victory 1

Студентка IV курсу спеціальності «Дизайн» Ірина Фролова здобула перемогу на цьому конкурсі завдяки своєму макету мурала гуртожитку педагогічного. Дівчина зазначає: «Взагалі, я спочатку робила мурали для гуртожитків № 3 та № 4 для конкурсу Яким я бачу свій КДПУ. А потім Володимир Володимирович мені запропонував надіслати цю роботу на конкурс Україна квітуча 2018”. Свій макет муралу я виконувала в програмі CorelDRAW, яка дає можливість наочно побачити готовий результат. Через деякий час після того, як ми надіслали заявку на участь, ми дізнались про перемогу. Для мене це була неочікувана, але дуже приємна новина. Якщо чесно, я не думала, що моя робота зможе посісти будь-яке місце».

Наша переможниця за свої зусилля й наснагу була нагороджена дипломом І ступеня й золотою медаллю. Криворізький педагогічний вітає Ірину Фролову та її керівника Володимира Володимировича Томашевського й бажає ще багато творчих досягнень і нових перемог!

6604
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок