tesol 4

9-10 квітня 2019 року викладачі кафедри англійської мови з методикою викладання й кафедри англійської філології факультету іноземних мов КДПУ взяли активну участь у роботі Міжнародної Конвенції Асоціації викладачів англійської мови TESOL, що відбулася у Харківському національному університеті міського господарства ім. О. М. Бекетова.

Викладачі кафедри англійської мови з методикою викладання є постійними членами асоціації TESOL-Україна. У цьогорічній Конвенції взяли участь зав. кафедри англійської мови з методикою викладання, к. ф. н., доц. І. А. Салата, віце-президент TESOL-Україна, к. ф. н., доцент кафедри англійської мови з методикою викладання М. В. Цегельська, к. п. н., доцент кафедри англійської мови з методикою викладання О. В. Гладка, к. філос. н., доцент кафедри англійської мови з методикою викладання Ю. В. Панасюк, к. ф. н., провідний фахівець відділу міжнародних зв'язків, старший викладач кафедри англійської мови з методикою викладання Ю. В. Єловська, к. п. н., старший викладач кафедри англійської мови з методикою викладання О. О. Семенова, к. п. н., старший викладач кафедри англійської філології О. О. Пальчикова й викладач кафедри англійської мови з методикою викладання В. С. Поляренко.

tesol 2

«Цей захід є щорічною подією для нашої кафедри. Дуже приємно спостерігати, як професійний рівень українських викладачів англійської мови постійно підвищується завдяки співпраці із зарубіжними колегами, – підкреслила М. В. Цегельська. – Обов’язковою умовою цього партнерства є поширення здобутих знань – учасники заходів від TESOL-Україна мають організовувати й проводити власні семінари для своїх колег».

tesol 1

За підтримки Регіонального Офісу з питань викладання англійської мови Посольства США в Україні протягом двох днів було проведено пленарне засідання та 30 тренінгів, представлених американськими та українськими фахівцями, у яких взяли участь близько 200 учителів середніх шкіл і викладачів закладів вищої освіти з 16 регіонів України, а також закордонні гості – Регіональний Офіцер з питань викладання англійської мови в Україні, Молдові, Вірменії та Азербайджані Джон Сільвер і викладачі-методисти англійської мови, що працюють при Посольстві США.

tesol 3

Учасники події ознайомилися з новітніми методиками викладання англійської мови в Україні та світі й обговорили проблеми сприяння професійному розвитку вчителів і викладачів англійської мови. «Мислимо глобально – навчаємо локально», таким було гасло Конвенції.

Довідково. TESOL-Україна є національною неурядовою асоціацією професіоналів, яка підвищує якість навчання англійської мови в Україні шляхом професійного розвитку та досліджень. Як філія компанії TESOL, Inc. TESOL-Ukraine надає міжнародні стандарти викладання та вивчення англійської мови.

7535
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок