bh location 1

У рамках Дня майбутнього студента КДПУ працювали різноманітні локації, на яких учні шкіл і ліцеїв мали можливість дізнатися багато цікавого. Прес-центр побував на кожній із них, і підготував цикл спеціальних репортажів.

bh location 5

«Я хочу вступати до педагогічного, тому цей захід мене зацікавив. Я прийшла сюди для того, щоб дізнатися щось нове для себе й зрозуміти, чи правильним є мій вибір. Я хочу вступати на спеціальність «Фізична культура» і день майбутнього студента допоможе  мені усвідомити моє професійне покликання», – розповідає Катерина Паріцька.

bh location 2

«Природничий всесвіт» – так студенти й викладачі природничого факультету назвали свою локацію. Для всіх відвідувачів працювали станції «Спортивний калейдоскоп», «Ботаніко-екологічні студії», «У світі тварин», «У світі скелетів», «Хімічна веселка» й «Спортивна».

bh location 6

Учні з великим інтересом і задоволенням мандрували дослідницько-пізнавальними куточками. Кожен дізнався щось нове: хтось спробував себе у ролі науковця, прослідкував закономірності протікання хімічних взаємодій та долучився до біологічних та екологічних дослідів; хтось, немов справжній археолог, визначав видову приналежність скелетів представників тваринного світу; а хтось став справжнім атлетом і зміцнив своє здоров’я, взявши участь у міні-тренуваннях з різних видів спорту.

bh location 3

Після кожної станції гості обмінювалися думками й ділилися враженнями. Учень 9 класу Олександр Горованов розповідає: «Мені дуже сподобалося на всіх станціях, але особливо запам’яталася хімічна. Ми в школі не кожного дня бачимо досліди, а це дійсно цікаво. Найбільше мені сподобалося, коли викладачі запалювали вогонь у власних долонях. А ще незвичайний дослід із пахощами солодкої карамелі!».

bh location 4

Вуді Аллен казав: «80% успіху це з’явитися в потрібному місці в потрібний час». Криворізький педагогічний є саме тим місцем, яке дає можливість рухатися вперед!

7626
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31