gti location 1

Сучасне, майбутнє та минуле об’єдналися на локаціях, які представив  факультет географії, туризму та історії.

gti location 3

Учнів та їх батьків зустрічали дві тематичні фотозони, розташовані на майданчику біля входу до головного корпусу університету. Кожен охочий мав можливість сфотографуватися й відчути себе відомим історичним діячем – Цезарем або Клеопатрою, а також «приміряти» на себе амуніцію гірськолижника й спробувати себе в ролі затятого туриста.

gti location 4

Виставки-презентації каміння та історичних експонатів викликали неабиякий інтерес: кожен бажав доторкнутися до минулого й переконатися у важливості вивчення історичних та географічних дисциплін. Майбутніх соціожурналістів зацікавила локація «У світі соціуму», на якій викладачі кафедри соціології та економіки пропонували старшокласникам взяти участь у цікавих вікторинах та змаганнях. Історичний квест «Мандрівка у просторі і часі» виявив найкмітливіших юних істориків, які з ентузіазмом відповідали на непрості питання цього випробування. Студенти факультету підготували гастро-етнографічну виставку «Географічні образи країн», на якій пропонували всім охочим скуштувати різні страви та визначити з якої саме країни вони походять.

gti coolemet

Декан факультету географії, туризму та історії, к. г. н., доцент С. В. Ярков підкреслив: «День відкритих дверей  – це завжди довгоочікувана й радісна подія для всіх наших студентів та викладачів. Ми намагаємося продемонструвати досягнення й здобутки всіх кафедр нашого факультету. Запрошуємо на навчання – ви переконаєтесь, що у нас дуже цікаво й жодного разу не пошкодуєте, що обрали саме нас!».

7643
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30