futuropraktyka 5

25 квітня 2019 року на факультеті дошкільної і технологічної освіти відбулася зустріч із кандидатом психологічних наук, доцентом кафедри практичної психології Оленою Петрівною Шестопаловою на тему «Криза чверті життя в молоді роки та практика прогнозування майбутнього».

futuropraktyka 3

На психологічно-просвітницькому заході зібрались викладачі й студенти ІІ-ІV курсів факультету дошкільної і технологічної освіти та психолого-педагогічного факультету. На зустріч завітало 60 осіб, небайдужих до сучасних знахідок психологічної науки.

futuropraktyka 1

«Для сьогоднішньої зустрічі ми обрали актуальну й цікаву для молоді тему – «Криза чверті життя в молоді роки та практика прогнозування майбутнього». Особливий інтерес тема нашої розмови становитиме для студентів факультету дошкільної і технологічної освіти та психолого-педагогічного факультету», – наголосила О. П. Шестопалова.

futuropraktyka 4

На заході студентам було запропоновано два теоретично-практичних модулі: перший передбачав ознайомлення з провідними психологічними ідеями – основами антиципації та керуванням часом, а другий – елементи тренінгової роботи.

«Я вирішила відвідати цю лекцію ще тоді, коли побачила інформацію про неї на дошці оголошень. Олена Петрівна зацікавила аудиторію з перших хвилин зустрічі. Мені дуже сподобалося те, як вона подає матеріал. Після цього заходу я подивилась на речі трохи інакше, і я переконана, що знайду сили змінити своє життя на краще», – ділиться враженнями Анастасія Лановенко.

futuropraktyka 2

Цікавим і корисним доповненням зустрічі стала виставка науково-публіцистичної літератури, створена працівниками бібліотеки, на якій експонувалися книги з різних напрямків практичної психології.

Дякуємо Олені Петрівні за насичений та інформативний захід!

7685
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок