kursovi gti 7

На факультеті географії, туризму та історії у розпалі сезон захисту курсових робіт. Студенти IV курсу спеціальності «Географія та основи економіки» захищали власні навчальні проекти з цікавих і актуальних питань дисциплін, що вивчаються на факультеті.

kursovi gti 2

Під час захистів обговорювалися територіальні проблеми країн світу; географічні особливості розвитку альтернативної енергетики в Україні; міжнародний туризм як галузь світового господарства; розвиток агробізнесу в Україні; географія світового конярства; регіональні особливості материнства у різних країнах світу. Студенти-географи не оминули й болючі питання, які стосуються кожного мешканця Кривого Рогу – суспільно-економічні особливості геопросторової організації пасажирських перевезень міста.

kursovi gti 4

Родзинкою цьогорічних захистів стала презентація дослідження, яке торкалося вивчення специфіки та аналізу регіональних відмінностей непромислового (малого) виноробства України. Були представлені зразки львівського майстра-винороба Віталія Маланчука, який перетворює процес виготовлення вина на справжнє мистецтво.

kursovi gti 6

К. п. н., ст. викладач кафедри економічної та соціальної географії та методики викладання О. В. Ганчук розповіла: «Викладачі кафедри щороку пропонують студентам широкий спектр тем курсових робіт, що враховують як інтереси студентської молоді, так і поглиблене вивчення навчального матеріалу. Цього року є дуже цікаві курсові роботи, захист яких – це не тільки наукове обговорення, а й змістовна розповідь про особливості проблеми, що досліджується!».

Літня сесія тільки починається. Ми бажаємо всім студентам Криворізького педагогічного вдалого захисту курсових і успішного складання заліків та екзаменів!

7761
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30