choir may19 2

6-11 травня 2019 року народний камерний хор «Crescendo» взяв участь у XXXVIII Міжнародному фестивалі духовної музики у м. Хайнувка (Польща).

choir may19 4

Відомий далеко за межами alma mater колектив під керівництвом старшого викладача кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування В. М. Сергєєвої став переможцем престижного конкурсу в номінації «Академічні хори». Суперниками «Crescendo» були колективи з Латвії, Литви, Білорусії, Польщі, України та інших країн.

choir may19 3

Конкурсний виступ хору відбувся в Соборі Святої Трійці м. Хайнувка. Крім цього, представників Криворізького педагогічного запросили долучитися до низки концертів у рамках фестивалю: так, 10 травня за участі «Crescendo» відбувся концерт колективів у Біловезькій пущі, а 11 травня – концерт у Церкві Святої Софії (м. Білосток). Гала-концерт переможців 11 травня став незабутнім видовищем для всіх учасників конкурсу й справжнім моментом тріумфу для переможців.

choir may19 1

Колектив народного хору вдячний своїй наставниці, диригенту й хормейстеру Вікторії Михайлівні Сергєєвій за її любов і професійність, вміння мотивувати та надихати. «Студенти хору підготували складну й насичену програму творів українських композиторів. Участь у таких міжнародних проектах сприяє розвитку й становленню талановитої студентської молоді, популяризує українське хорове мистецтво в усьому світі й дозволяє тримати високу якість музичної освіти в нашому університеті», - розповідає В. М. Сергєєва.

Вітаємо наших митців з перемогою у престижному міжнародному конкурсі
й бажаємо нових творчих злетів!

7793
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок