androsova 3

Студентка ІІІ курсу факультету іноземних мов Марія Андросова посіла друге місце на VII Міжнародному фестивалі-конкурсі «ТURKEYArtsFestival», що відбувся минулого місяця цього року. Прес-центр дізнавався про подробиці й враження, а також про емоції, які вирували під час конкурсу.

androsova 1

«ArtsFestival» – це щорічний конкурс, який проводиться серед вокалістів різних музичних жанрів та вікових категорій. Цього року узбережжя Анталії, що в Туреччині, привітно зустріло учасників фестивалю. Марія Андросова, староста групи НАФ-16 і успішна студентка Криворізького педагогічного, брала участь у двох номінаціях: як сольна виконавиця й у складі вокального колективу.

androsova 2

Для свого номеру дівчина підготувала дві естрадні пісні, які за тривалістю не перевищували трьох хвилин. Критерії оцінювання були дуже суворі; вони вимагали від учасників музичності, художньої інтерпретації твору, інтонаційної виразності, артистизму й сценічної пластики, а також гармонійного поєднання тематики композиції та віку вокаліста, її професійного виконання. Схожі вимоги висувалися й до колективів.

androsova 4

Незважаючи на всю серйозність і відповідальність змагання, дівчина стала дворазовою лауреаткою фестивалю. Наша студентка виборола диплом ІІ ступеню і як сольна співачка, і у складі колективу.

«Я просто в захваті. Фестиваль такого масштабу завжди викликає вир емоцій, але цей конкурс надав мені можливість відчути себе іншою людиною. Начебто з мене зняли всі обмеження й сказали: «Сяй!». Звичайно, я очікувала, що переможу, але мій головний конкурент виявився сильнішим. Я не засмутилася – омріяна перемога з часом буде моєю!», – ділиться враженнями Марія Андросова.

Криворізький педагогічний дає можливість нашим студентам розвиватися й проявляти свої таланти в усіх напрямках діяльності, незалежно від спеціальності, яку вони опановують.

Вітаємо нашу студентку з перемогою й бажаємо нових досягнень не тільки у навчанні, а й у царині творчості!

7878
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30