posvyata fm 1

Кожного року всі факультети Криворізького педагогічного радо вітають своїх першокурсників. Дружні факультетські родини завжди дуже креативно підходять до організації цих заходів – знаходять саме ті родзинки, які роблять кожен факультет неповторним.

posvyata fm 2

Метою цього дійства є не тільки створення піднесеної святкової атмосфери, а й розкриття творчих здібностей і талантів «першачків». На початку вересня студентська рада фізико-математичного факультету запропонувала своїм новим колегам зануритися у яскраве студентське життя й пройти цікавий фотоквест.

posvyata fm 3

Це випробування передбачало не тільки виконання завдань на кмітливість та обізнаність у тонкощах користування соціальними мережами, а й швидкість проходження етапів квесту: наприклад, пропонувалося за допомогою кришмітки фізико-математичного факультету в Instagram знайти певну локацію на території кампусу, яку було зображено на фото.

posvyata fm 11

Заступниця голови факультетської студради Есміра Гейдарова розповідає: «Ми намагалися зробити посвяту не тільки цікавою, а й корисною; ближче познайомитися з першокурсниками. Для цього було обрано формат квесту, із завданнями якого успішно впоралися наші молодші друзі».

posvyata fm 4

Після завершення випробування студенти-першокурсники отримали пам’ятні подаруночки з логотипом факультету, виконали традиційний «Танець маленьких каченят» та сфотографувалися біля символу КДПУ – скульптури Першої вчительки.

Криворізький педагогічний бажає всім успіхів у навчанні
та цікавого студентського життя!
8624
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30