museum1119 1

4 листопада 2019 року студенти ІІ курсу спеціальності «Соціологія масової комунікації, журналістики та реклами» відвідали Криворізький історико-краєзнавчий музей, щоб більше дізнатися про історію рідного міста.

museum1119 2

Обов’язки екскурсовода виконував асистент кафедри історії України та правознавства, заступник директора з наукової роботи Криворізького історико-краєзнавчого музею А. О. Дробот. На запитання студентів «Чим музей пишається найбільше?» він відповів, що справжнім скарбом закладу є люди, які працювали й працюють на благо музею.

museum1119 3

Як майбутні соціожурналісти, студенти ставили багато питань та навіть ділилися своїми припущеннями стосовно нерозгаданих історичних таємниць. Родзинкою екскурсії стала розповідь про артефакти, знайдені на Криворіжжі.

museum1119 4

Своїми враженнями про музей поділилася студентка ІІ курсу Поліна Кривченко: «Виявляється, я не так вже й добре знаю своє місто, як вважала. Дізналася дуже багато цікавих речей, про які ми навіть не здогадувалися».

museum1119 5

Ініціатором екскурсії став к. і. н., доцент кафедри історії України та правознавства А. В. Тарасов, який після відвідування музею показав студентам стару частину міста. Ця маленька подорож мала не тільки пізнавальну мету: після завершення екскурсії студенти отримали тематичне завдання зі спеціальності.

9095
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок