fm 1

6 листопада 2019 року студенти ІІ курсу спеціальності «Соціологія масової комунікації, журналістики та реклами» відвідали одну з радіостанцій нашого міста – «Город FM».

fm 2

Екскурсія розпочалася в кімнаті прямого ефіру, де записуються такі популярні програми, як «Поважна персона», «Радіо десерт», «Великі оберти», «Проект 63». Студенти поспілкувалися з ведучим «Радіо десерту» Олександром Жупаном – прорекламували свою спеціальність для аудиторії радіостанції, а деякі навіть дали короткі інтерв’ю. Програмний директор «Город FM» Олександр Козак поділився з майбутніми колегами лайфхаками та корисними порадами стосовно можливостей професійної реалізації на радіо: розповів, як правильно володіти голосом, як поводитися під час запису, де знаходити ідеї для програм тощо.

fm 3

Студенти поспостерігали за тим, як записується блок новин. Відтак програмний директор та диктори відповіли на всі питання, поділилися родзинками власної професійної діяльності та запропонували створити спільний проект.

fm 4

Про свої враження розповів студент гр. СМК-18 Владислав Гонець: «У гостях у міської радіостанції «Город FM» наша група отримала купу емоцій: ми відчули всю «спеку кухні» звичайного робочого дня. Логістику діяльності станції можна порівняти з чітко поділеним на секції вуликом, де робота кипить, не зупиняючись ні на хвилину». Студенти зрозуміли, що робота на радіо – це кропітка праця, яка потребує зібраності, креативності, ініціативності, соціальної активності, комунікативних здібностей та розуміння психології оточуючих.

Дякуємо працівникам радіостанції «Город FM»
за гостинний прийом і корисні професійні поради!
9118
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок