magisters dto 1

Криворізький педагогічний щорічно здійснює якісну професійну підготовку магістрантів. Прес-центр започатковує нову рубрику новин «Секрети магістрів», у якій будуть представлені особливості навчання на різних факультетах.

magisters dto 2

Відкривають цю рубрику магістранти факультету дошкільної і технологічної освіти, зокрема спеціальності «Дошкільна освіта». Амбітна, непосидюча, творча молодь продовжила навчання у Криворізькому педагогічному.

magisters dto 1

«Факультет дошкільної і технологічної освіти – це інтеграція двох напрямків, які конче необхідні суспільству. У цьому році понад 40 магістрів денної та заочної форми навчання здобувають спеціальність «Дошкільна освіта»», - розповідає декан факультету, к. тех. н., ст. наук. співробітник О. І. Кучма.

magisters dto 3

Головною мотивацією для вступу стала безмежна любов до дітей. Після отримання диплому бакалавра значна кількість студентів занурилася до професійної діяльності, влаштувавшись до закладів дошкільної освіти. Проте це зовсім не стало перепоною для навчання в магістратурі. Наразі хлопці й дівчата паралельно отримують додаткову спеціальність «Психологія» й опановують спеціалізацію «Хореографія».

magisters dto 4

«Після отримання диплому бакалавра я вирішила присвятити себе своїй професії. І ось я вже третій рік працюю вихователем, і просто закохана в цю справу. Після маленької перерви я відчула неабияку потребу в нових знаннях і у вдосконаленні своєї майстерності; саме тому вирішила в цьому році вступити до магістратури. Якщо чесно, я ніколи не шкодувала про своє рішення. Я зрозуміла, що дійсно сумувала за цією атмосферою», – ділиться враженнями Ольга Сіленко.

magisters dto 5

Викладачі кафедри дошкільної освіти є постійними радниками й надійною підтримкою досвідчених студентів. Упродовж усього періоду навчання вони супроводжували й спрямовували діяльність молодих фахівців у потрібне русло – на участь у семінарах, конференціях, практикумах, тренінгах тощо.

magisters dto 2

«Я жодної хвилини не вагалася, вирішуючи, вступати мені до магістратури чи ні. Я точно знала й знаю, що мені це необхідно, – зазначає магістрантка Валерія Безуглова, додавши: – На власному прикладі я відчуваю потужну базу знань, яку нам надають викладачі. Я впевнена, що зможу успішно реалізувати отримані навички у подальшій професійній діяльності».

Генрі Бокль казав: «Справжнє знання полягає не в знайомстві з фактами, а у використанні фактів, яке робить людину філософом». Тож критично мисліть, творіть і навчайтеся!

9459
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок