діоніс 1

27 листопада 2019 року студенти IV курсу факультету української філології спеціалізації «Редагування освітніх видань» відвідали видавництво «Діоніс» аби отримати досвід майбутньої професії.

діоніс 2

Екскурсія розпочалася з видавничого відділу, де студентів привітно зустріли працівники видавництва. Майбутніх редакторів ознайомили з власною продукцією (листівки, грамоти, книги, журнали тощо) та показали архів, у якому зберігаються відомі альманахи «Символ», «Саксагань», збірник «Криворожский коллекционер», книга «20 років. Криворізька міська організація художників» та ін. Зараз у видавництві готують до друку другий фотоальбом Кривого Рогу.

діоніс 3

Екскурсію проводив один із засновників видавництва Олександр Чернявський, який продемонстрував основи організації видавництва «зсередини». Він побажав успіхів студентам Криворізького педагогічного: «Головне у видавничій діяльності – це фундаментальні знання. Особливо важливим і цінним у кожній професії є бажання освоїти спеціальність до дрібниць».

діоніс 4

Продовжилася екскурсія в типографії «Октан-Принт», де студентам показали діяльність кожного підрозділу та ознайомили з основами роботи друкарської техніки.

діоніс 5

Студентка групи УФР-16 Дар’я Троян поділилася враженнями від побаченого: «Сьогодні нам вдалося відвідати видавництво «Діоніс», де ми познайомилися з багатьма цікавими людьми та дізналися багато нового. Було дуже цікаво спостерігати за видавничим та типографським процесами. Ця екскурсія значно розширила наші уявлення про видавничу діяльність».

Бажаємо нашим студентам успіхів у виборі майбутньої професії! 

9497
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок