Напередодні Дня молоді, 23 червня 2017 року, біля головного корпусу Криворізького державного педагогічного університету відбулася знакова подія – відкриття арт-об’єкта «Я♥КДПУ».

Створення нової візитівки університету стало продовженням європейської, а в останні роки й української, традиції встановлення таких мистецьких форм на міських майданах, у зонах відпочинку, біля муніципальних закладів та установ. У Кривому Розі арт-об’єкт у стилі «Я♥КР» став окрасою Поштового проспекту. Нині ж до нової урбаністичної тенденції долучився і Криворізький педагогічний.

Авторська дизайнерська робота викладацького колективу кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну КДПУ (зав. каф. В. В. Томашевський), втілена старшим викладачем кафедри А. В. Школярем, стала окрасою прилеглої території провідного криворізького вишу. Цей сучасний, стильний акцент у міському середовищі, що оточує університет, привертає увагу, створює цілісну атмосферу майданчика перед головним корпусом, популяризує образ університетського бренду серед мешканців та гостей міста.

До слова було запрошено ректора університету Я. В. Шрамка, який підкреслив, що новий арт-об’єкт має потенціал стати не тільки однією з улюблених локацій для фотосесій теперішніх і майбутніх студентів, випускників Криворізького педагогічного, а й справжнім символом любові до своєї Aльма-матер.

Урочиста церемонія відкриття знаку стала справжнім святом, до якого долучилося чимало студентів, викладачів та співробітників КДПУ. На церемонії лунали щирі привітання, пісні у виконанні студенток музично-хореографічного відділення факультету мистецтв.

Всі бажаючі мали змогу зробити власні світлини біля справжнього витвору сучасного мистецтва: знакового арт-об’єкта одного з провідних вишів Дніпропетровщини.

Художня композиція «Я♥КДПУ» – вдалий старт для нового, брендованого стилю, своєрідна родзинка популярної локації біля входу до головного корпусу, де віднині своїх працівників та студентів зустрічатиме новий сучасний символ Криворізького педагогічного.

2127
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок